Rehabilitert toalett utenfor garderober 🛠 + Oppdaterte koronavettregler fra NFF đŸ§Ÿ

Siden garderobene forelĂžpig er stengt, tenkte vi det kunne vĂŠre lurt Ă„ ha et toalett og vask tilgjenglig utenfor klubbhuset.

SÄ dermed har vÄr ivrige leder fÄtt fikset, malt og gjort istand toalettet pÄ utsiden av garderobene. Her er det ogsÄ montert en stor vask, sÄ vi itillegg har mulighet til Ä vaske alt utstyret og fotballene etter trening ? (Se bilder under ?)
Dette vil da vÊre Äpent i treningstidene vÄre pÄ banen, altsÄ fra kl.17.00 til kl.21.30 hver dag.

VĂŠr snill Ă„ ta vare pĂ„ den!?âšœ

 

Mandag 13.mai kom det ogsÄ nye, oppdaterte regler fra NFF.
Er fortsatt viktig at all aktivitet i regi klubben, overholder disse koronavettreglene. Derfor er det viktig at alle vĂ„re flinke trenere leser igjennom de oppdaterte reglene, slik at vi kan opprettholde en smittefri aktivitet for lagene vĂ„re pĂ„ banen ?⚜⚜

Oppdaterte Koronavettregler fra 13.mai

 

 

  

Author: WebMaster