Alle jenter på banen

JENTEFOTBALLENS DAG – VIKERSUND – 17.06.18 kl 11:00

 

Vikersund IF er en av flere klubber som er ambassadørklubb av Buskerud Fotballkrets i forhold til prosjektet «Alle jenter på banen». Prosjektet går ut på å motivere og engasjere jenter slik at antall jentefotballspillere i Norge øker. Som en del av dette prosjektet vil Vikersund IF Fotball arrangere en samling for jenter opp til 6. skoletrinn. Målet er å motivere jenter som allerede spiller i dag til å fortsette med dette, og i tillegg rekruttere så mange som mulig til å begynne å spille fotball. Det er ingen krav til ferdigheter og primærmålet er at jentene samles og har det gøy.

 

TID OG STED:

Søndag 17.06.18 kl. 11:00 – 14:00 på kunstgressbanen, Tangenodden i Vikersund.

 

GJENNOMFØRINGEN AV ARRANGEMENTET:

Jentene deles inn i grupper ut fra alder. Hver gruppe vil ha lagledere bestående av fotballspillere fra Vikersund . Laglederne vil følge gruppene hele dagen. Første del består av øvelser og lek med ball. Siste del vil være uhøytidelig miniturnering. I pausen mellom første og andre del vil det serveres frukt gitt av Kiwi Vikersund. Det eneste hver enkelt spiller behøver av utstyr er fotballsko eller joggesko og leggskinner.

 

PREMIERING:

Hver deltagende jente vil få en fotball sponset av Vikersund Fotball og SpareBank 1 Modum.

 

PÅMELDING:

Deltagelsen koster kun 80 Kr + gebyr.

 

Påmelding med opplysning om:

Idrettslag, alder og navn

må skje i løpet av Mandag 11.06.18

For påmelding følg denne linken.  https://www.superinvite.no/#/invitation/5463b514e21fbd3fec3772fba142a46e

 

YTTERLIGERE INFORMASJON:

Spørsmål kan rettes til Nina Sundt Tangen, 419 21 884 eller Jarl Vegar, 406 07 444

 

Selve Invitajsonen finner du her : Alle jenter på banen 2018 invitasjon

Author: WebMaster