Rehabilitert toalett utenfor garderober 🛠 + Oppdaterte koronavettregler fra NFF 🧾

Siden garderobene foreløpig er stengt, tenkte vi det kunne være lurt å ha et toalett og vask tilgjenglig utenfor klubbhuset.

Så dermed har vår ivrige leder fått fikset, malt og gjort istand toalettet på utsiden av garderobene. Her er det også montert en stor vask, så vi itillegg har mulighet til å vaske alt utstyret og fotballene etter trening ? (Se bilder under ?)
Dette vil da være åpent i treningstidene våre på banen, altså fra kl.17.00 til kl.21.30 hver dag.

Vær snill å ta vare på den!?⚽

 

Mandag 13.mai kom det også nye, oppdaterte regler fra NFF.
Er fortsatt viktig at all aktivitet i regi klubben, overholder disse koronavettreglene. Derfor er det viktig at alle våre flinke trenere leser igjennom de oppdaterte reglene, slik at vi kan opprettholde en smittefri aktivitet for lagene våre på banen ?⚽⚽

Oppdaterte Koronavettregler fra 13.mai

 

 

  

Author: WebMaster