G16 gutta «back on track», etter seier over Mjøndalen 2

Etter å ha tatt innover oss stor tapet mot Drammens BK, tok vi turen til Vikåsen kunstgress for å møte Mjøndalen 2.
Med 3 kamper spilt, hadde Mjøndalen 2 fått med seg 6 poeng og +6 i målforskjell. Dermed lå de på 2.plass. Mens Vikersund G16, med sine 2 kamper, lå på 3.plass med 3 poeng og -8 i målforskjell.

Kamptropp:

Asbjørn S. Raaen
Herman Bråthen – Borgar G. Johansen – Magnus Nesheim – Mahamud Sayedali
 Even Solheim  (K) – Jonathan Monsen
Rolf Harry Weggersen – Robin Kristiansen – Motaz A. E. Al-tos
Martin E. Iversen
Martin Løvstad
Sebastian F. Frågåt

Kampfakta:

3. runde, Vikåsen kunstgress, tirsdag 01/mai-2018
Kampens dommer: Øyvind Selnes, Jondalen IL
Mjøndalen 2Vikersund G16  1 – 3  [0 – 3]

Hendelsesforløp:

0-1 (13 min) : Martin E. I. – Vikersund varter opp med fint veggspill på høyre siden, før Magnus spiller en lang gjennombrudds pasning mot Jonathan. Han fører ballen ned mot hjørneflagget og legger ballen inn mot Martin I. Innlegget er perfekt og Martin I. setter ballen kontant imål fra 5 meters hold.
0-2 (22 min) : Martin L. – Nok en gang flyter spillet bra for Vikersund og Even spilles igjennom på midten. Han forserer forbi forsvaret til Mjøndalen 2 og spiller en flott pasning forbi keeper, som havner hos en målsugen Martin L. Da blir det en enkel sak for Martin L. å sette ballen i det tomme buret.
0-3 (28 min) : EvenRolf Harry vinner ballen på midtbanen og spiller ballen videre til Martin L. Han hælflikker ballen videre til Jonathan, som spiller ballen igjennom til Even. På kanten av 16 meteren, gjør Even ingen feil og setter ballen kontrollert i hjørnet.
—  —  Pause  —  —
1-3 (78 min) : Mjøndalen 2 – Mot slutten av kampen, blir vi litt for iverige og flytter laget muligens litt for høyt opp i banen. dermed lager vi et stort bakrom, som Mjøndalen 2 klarer å utnytte. For ballen slås langt i bakrommet, til en Mjøndalen 2 spiller, som har løpt igjennom forsvarsrekka vår. Han spiller ballen på tvers av feltet og finner en medspiller, som har løpt seg fri foran straffemerke. Derfra setter han ballen rimelig enkelt i mål, bak en sjanseløs Asbjørn.

Author: WebMaster